Zomercompetitie Brabants Wipschieten

Laarbeek - De laatste wedstrijd van de zomercompetitie is op zondag 22 oktober verschoten. Hans vd Boomen en Henk vd Velden zijn de winnaars van het Brabants Wipschieten vrije hand en opgelegd.

Ze zijn gestart op zaterdag 3 april op het schietterrein van ‘t Wipke in Beek en Donk en de laatste wedstrijd was op 22 oktober op het Jan Van Doornpaviljoen te Aarle-Rixtel. In deze periode kon men schieten op zaterdag of maandagavonden en telde er veertien schietbeurten mee voor de einduitslag. Op zondag 22 oktober was de laatste en tevens kaart nummer 15 geschoten voor de einduitslag. Tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen werd er bij de prijsuitreiking voor een hapje en drankje gezorgd.

Winnaar bij vrije hand is Hans vd Boomen van het Sint Anthonis/Sebastianus gilde Gemert. Tweede werd Gerard Maas en derde Henk vd Velden, beiden van het O.L.V gilde Aarle-Rixtel. Winnaar opgelegd is Henk vd Velden van het O.L.V. gilde Aarle-Rixtel, tweede Hans vd Boomen van het Antonius Sebastianus gilde Gemert en derde Jan Rovers van het Sint Leonardus gilde Beek en Donk. Er is op de afsluitende middag ook geschoten om de gulden beker, zowel opgelegd als vrije hand. Jan Rovers van het Sint Leonardus gilde Beek en Donk werd eerste opgelegd en Gerard Maas van het O.L.V gilde Aarle-Rixtel eerste vrije hand. Op zondag 5 november beginnen de schutters aan de wintercompetitie en deze duurt tot medio maart 2024.

Bron: MooiLaarbeek

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan