Wintercompetitie Wipschieten

Laarbeek - Henk v/d Velden en Gerard Maas, beide lid van het O.L.V. Gilde Aarle-Rixtel, zijn de winnaars van de wintercompetitie wipschieten 2023/2024. Deze competitie begon op zondag 5 november 2023 en eindigde zondag 10 maart 2024. 

In deze periode is er op 16 zondagen geschoten, waarvan acht keer voor de kaart geschoten moest worden om voor de einduitslag mee te doen. Deze wedstrijden waren goed bezet met gemiddeld 10 á 13 personen per wedstrijd. Henk v/d Velden eindigde als eerste bij het onderdeel opgelegd, tweede werd Hans van de Boomen en derde Toon van Dommelen, beide lid van het Sint Antonius-Sebastianus Gilde uit Gemert. Bij het onderdeel vrije-hand werd Gerard Maas eerste, tweede Hans v/d Boomen en een gedeelde derde plaats was er voor Toon van Dommelen en Henk v/d Velden. De laatste wedstrijd werd afgesloten met de prijsuitreiking voorzien van een drankje een hapje.

Op 8 en 9 juni organiseert Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel een groots kringgilde feest ter gelegenheid van hun 700-jarig bestaan op het gildeterrein aan de Hagelkruisweg 30 in Aarle-Rixtel. Op zondag 9 juni zullen er voor de schutters van de gilden wedstrijden in geweer en kruisboog schieten georganiseerd worden. Mocht u kijkje willen komen nemen dan bent u van harte welkom.

Bron: MooiLaarbeek

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan