De Lekke Band band zet Aarle-Rixtel op z’n kop tijdens de gildefeesten

De populaire band "Lekke Band" uit Tilburg komt op zaterdagavond 8 juni naar de tent tijdens de Gildefeesten van het OLV Gilde in Aarle-Rixtel!
Lekke Band treedt op tijdens gildefeesten | OLV Gilde

De Lekke Band staat bekend om hun energieke optredens en een breed repertoire aan hits die jong en oud zullen aanspreken. Deze getalenteerde muzikanten weten met hun dynamische mix van pop, rock en feestmuziek iedere zaal op zijn kop te zetten. Hun enthousiasme en passie voor muziek zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij stilzitten geen optie is.

Wat kun je verwachten?

Een live optreden van de Lekke Band betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke attributen en grappige acts. De mannen brengen fantastische feestmuziek, poprock covers en geweldige meezing medleys. Van Queen tot Hazes, De Efteling tot Country & Linedance en van K3 tot Lee Towers, de mannen van de Lekke Band zijn pas gelukkig als iedereen meedoet.

Over Lekke Band: Lekke Band is een gevestigde naam in de regio Tilburg en ver daarbuiten. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten die samen een unieke sound creëren. Hun optredens worden gekenmerkt door een aanstekelijke energie en interactie met het publiek, wat zorgt voor een geweldige sfeer en veel plezier.

Mis dit geweldige optreden niet! Kom samen met vrienden en familie genieten van een onvergetelijke avond in de feesttent.

Datum: Zaterdag 8 juni
Tijd: Vanaf 20:00 uur
Locatie: Feesttent bij het OLV Gilde
Toegang: GRATIS

Zorg dat je erbij bent en beleef een fantastische avond met de Lekke Band band! We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en er een geweldige avond van te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan